Δεν παραδίδω την ελευθερία μου σε κανέναν κερατά – News.gr


«Δεν μπορείς να προσδιορίσεις τον εαυτό σου από την άποψη που έχουν οι άλλοι για σένα»

Ζευγάρι είναι στη ζωή ο ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν, οι οποίοι ήταν σήμερα καλεσμένοι στην εκπομπή «Love it» ήταν σήμερα. Αμφότεροι οι ηθποιοιοί απάντησαν και για τις αρνητικές κριτικές για την ταινία «Black Bachelor».

«Εγώ δεν στεναχωριέμαι ποτέ και με τίποτα. Πριν από λίγο καιρό πήγα να πεθάνω, πήγα στο θάνατο και γύρισα. Τι να μου πουν οι απόψεις οι καλές, οι κακές, οι μέτριες, οι αποθεωτικές. Δεν μου λέει τίποτα αυτό. Εγώ έζησα μια αφυπνιστική εμπειρία. Γράφονται απόψεις παντού και για όλους.

Δεν μπορείς να προσδιορίσεις τον εαυτό σου από την άποψη που έχουν οι άλλοι για σένα. Γιατί έτσι τους παραδίδεις την ελευθερία σου. Κι εγώ δεν παραδίδω την ελευθερία μου σε κανέναν κερατά. Την ελευθερία μου την έχω και τη φυλώ σαν κόρη οφθαλμού. Γιατί θέλω να είμαι ελεύθερος», είπε ο Μάριος Ιορδάνου.

Η Σοφία Καζαντζιάν είπε από την πλευρά της: «Ο κάθε άνθρωπος για να κατακτήσει την προσωπική του ελευθερία διανύει μια πορεία στη ζωή του και είναι κάτι που δεν σταματάει ποτέ, παλεύεις μια ζωή. Οπότε, δεν μπορείς να βλέπεις τον εαυτό σου μέσα από τα μάτια των άλλων.

Δεν ήταν στοχευμένη αρνητική κριτική, ήταν ένα άστοχο σχόλιο που ενέπλεκε το κινηματογράφο με τον κορονοϊό. Σε μια πανδημία που μετράμε θανάτους και διασωληνώσεις είναι κακό χιούμορ. Κι εμείς επειδή κάνουμε χιούμορ στην ταινία, δεν ήταν ένα χιούμορ που εμάς μας ταιριάζει».

Σχετικά Tags

Μάριος Ιορδάνου Σοφία Καζαντζιάν ταινία

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.