Δείτε τις νέες bdsm mistresses στην Αθήνα και πάρτε μια γεύση από το τι κάνουν

Δείτε τις νέες bdsm mistresses στην Αθήνα και πάρτε μια γεύση από το τι κάνουν

Η μόδα με το bdsm τελικά αποδείχτηκε ότι δεν είναι μόδα και ότι υπάρχει πολύ μεγάλο μερίδιο του κοινού που ασχολείται με ποιο εξεζητημένα πράγματα στο σεξ.

BDSM-ATHENS

Και εμείς δεν τον πιστεύαμε όταν ανακαλύψαμε το πόσες ιστοσελίδες και ιντερνετικές κοινότητες στην Αθήνα και στην Ελλάδα ασχολούνται επίσημα και ανεπίσημα με αυτό που λέμε bdsm.

Και εγώ πραγματικά συγκλονίστικα όταν το έμαθα σαν Εμιλία και μπορεί να μην είμαι καθόλου άβγαλτη στο σεξ, αλλά αυτά τα πράγματα πρώτη φορά τα έβλεπα στη ζωή μου και δεν υπήρχαν καν στην ερωτική μου ζωή.

Τέσπα, στην Αθήνα βρήκα μερικές Ρωσίδες escorts tours οι οποίες κάνουν bdsm και μου είπαν δύο τρία βασικά πράγματα.

Το bdsm δεν είναι αυταρχικό σεξ

Βασικά οι αφέντρες του σεξ που είπαν ότι έχουν μερικούς υποτακτικούς, τους λεγόμενους σκλάβους τους που ενώ ξεκινάνε με ποδολαγνεία και διάφορα άλλα στο τέλος καταλήγουν να τους πηδάνε με strap on.

Όμως αυτό δεν έχει να κάνει με το τι είναι στην πραγματικότητα το bdsm αφού ένα πολύ μεγάλο μέρος του σεξουαλικά ενεργού πληθυσμού ψάχνει να βρει διαφορετικό τρόπο διασκέδασης για να διεγερθεί ερωτικά και εγκεφαλικά.

Το ερωτικό αυτό παιχνίδι λέγεται bdsm και έχει να κάνει με την λατρεία του κώλου, τα ελαφρά χτυπήματα, το δέσιμο, το δέσιμο των ματιών, τα παιχνίδια ρόλων και δεν χρειάζονται και πολλά βοηθήματα για αυτό.

Υπάρχουν ειδικά ερωτικά βοηθήματα που είναι λίγο διαφορετικά από τα sex toys και υπάρχουν και ξεχωριστοί χώροι που λέγονται bdsm dungeons.

Όμως οι περισσότεροι εθισμένοι στο bdsm δεν πάνε εκεί και προτιμάνε ραντεβού κατοίκον ή σε κάποιο ξενοδοχείο της Αθήνας.

Τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής προσφέρονται για αυτόν τον σκοπό.

Το μεγαλύτερο ποσοστό, το 80% είναι άνδρες που συμμετέχουν στο bdsm, ενώ υπάρχουν και μερικά ζευγάρια που το κάνουν μαζί ή και μερικές γυναίκες που λατρεύουν να τις κάνουν ότι θέλουν αυταρχικές αφέντρες.

Λες να το δοκιμάσω και εγώ;

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.